Door de constante groei van onze vestiging in Rijssen zijn wij op zoek naar:

Engineer besturingstechniek m/v

Functie inhoud

PS Nederland heeft een sterke positie in haar vakgebied in Nederland. We zijn op zoek naar een werkvoorbereider. Deze is verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de projecten binnen onze paneelbouw afdeling. Je schakelt tussen de klant, leveranciers en je collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het gehele project: Offerte, werkvoorbereiding en eindkeuring. Tevens is het ondersteunen van paneelbouw, maken van tekeningen (Autocad) en schema’s (E-Plan) is een onderdeel van je werkzaamheden. Je bent fulltime beschikbaar en hebt een afgeronde mbo/hbo-opleiding Electrotechniek, Industriële Automatisering of
gelijkwaardig.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige man / vrouw welke in staat is het gevraagde te realiseren. De Nederlandse taal beheers je uitstekend en je bent in bezit van rijbewijs B. Bij voorkeur met enige ervaring in de paneelbouw/ besturingstechniek.

Wij bieden

Een zelfstandige baan met afwisselende werkzaamheden met uitdaging in techniek. Het werken in een prettige, collegiale en flexibele werkomgeving. Uiteraard een marktconforme salariëring en aanvullende arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een dienstverband voor 32/40 uur per week.

 

Solliciteren

Reageren kan door uw sollicitatie te mailen naar gim@psnederland.nl ter attentie van Guus Imming.