NOODSTROOMSYSTEMEN

Noodstroom als betrouwbare back-up

Iedere onderneming is sterk afhankelijk van een betrouwbare stroomvoorziening. Zelfs de kleinste verstoring in de netspanning kan ervoor zorgen dat apparatuur beschadigd raakt of crasht. De gevolgen zijn dan niet te overzien. Een eigen noodstroom generator als back-up geeft u zekerheid. PS Nederland adviseert, installeert en verleent service aan dit soort systemen.

 

UPS en NSA als noodstroom

Er kunnen twee soorten systemen worden gebruikt om een noodstroomvoorziening te creëren:
  • Een noodstroomaggregaat (NSA) of -generator levert een groot vermogen gedurende een langere tijd.
  • Een UPS-systeem vangt tijdelijke problemen op bij spanningsuitval, spanningspieken, korte powerdips en netvervuiling.

Een UPS-systeem is dus de eerste minuten vooral van belang, waarna een noodstroom generator de UPS vervolgens weer kan voeden. Meestal wordt er in de praktijk een combinatie van beide toegepast. Wat voor u de beste oplossing is op het gebied van noodstroom, bekijken we graag samen met u. Eerst brengen we al uw wensen in kaart en daarbij ook de mogelijkheden die we tot onze beschikking hebben om die te realiseren. Vervolgens is het aan u om een weloverwogen keuze te maken.

ESMA generatoren

We zijn bij PS Nederland leverancier van EMSA generatoren. Als u kiest voor een combinatie met onze verdelertechniek dan kunnen wij aan u een totaaloplossing leveren.

Neem voor meer informatie rondom onze noodstroom generatoren contact met ons op en maak een afspraak om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.