Keuring

Als onze besturingspanelen of verdeelkasten geassembleerd zijn, zal een van onze test engineers ze onderwerpen aan strenge keuringen o.a. NEN1010 en NEN-EN-IEC 61439. Elk systeem krijgt een keuringscertificaat. Alleen op die manier kan de kwaliteit van de geleverde systemen gewaarborgd blijven.

Verdeelsystemen

Dit verdeelsysteem gaat straks naar de andere kant van de wereld en wordt gevoed door het onbetrouwbare Afrikaanse elektra netwerk. Om te blijven functioneren onder deze omstandigheden wordt deze kast ondersteund door twee back-up generatoren. De voeding hiervoor wordt geregeld door een veiligheidscircuit, ingebouwd in de verdeelkast.

Besturingspaneel

Voor onze klant hebben we dit besturingspaneel geassembleerd. Dit plaatstalen Rittal Nederland VX paneel is opgebouwd met siemens laagspanning schakelmateriaal en een Remote IO systeem. De klemmen zijn uitgevoerd met de laatste push in technologie voor zowel de hoofd als de stuurstroom.

PS Academy

Vrijdag was de eerste workshop bij de PS Academy, gegeven aan de Van Dam Groep installatiebedrijven service en onderhoud. De thema’s waren verdelertechniek en (moderne) energiebronnen, gegeven door Hager. Wilt u ook een keer een workshop bijwonen of een workshop geven? Neem dan contact op met PS Nederland via onze website of mail naar mfe@psnederland.nl

Nieuwe buitenkasten Hager!

De nieuwe buitenkasten van Hager! Een buitenkast voor laadpalen, lichtmasten, aanlegsteigers, PV-omvormers, een buitenkast om de NSA in te koppelen en nog veel meer. Door het Univers inbouwsysteem heb je geen aparte binnenkast nodig. Dubbel Geïsoleerd, IP-44, anti-aanplak, 180° openingshoek van de deuren, en een scala aan accessoires. De eerste kasten zijn door PS Nederland al…

Lees verder!