Besturingstechniek

De verdeler is een essentieel onderdeel van een bedrijf en daarom is het maatwerk voor elke klant. Deze Prisma G, wandverdeler van Schneider Electric hebben onze medewerkers samengesteld en gebruik gemaakt van specialistische calculatie- en engineeringssoftware. De verdeler wordt in onze werkplaats geassembleerd vervolgens testen we het systeem volledig volgens de normen en onze eigen…

Lees verder!

Besturingstechniek

Besturingspanelen zijn nodig voor uiteenlopende processen binnen bedrijven, zeker op het gebied van industriële automatisering. Wij bouwen besturings/regel panelen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Dit kan variëren van machinebesturingen, klimaatbeheersingssystemen, procesinstallaties, transportsystemen of drinkwater- en/of afvalwaterinstallaties. Daarbij passen we in alle oplossingen ook hoogwaardige componenten toe. Dat zorgt voor een hoogstaande kwaliteit die u van…

Lees verder!

Zeton

Voor onze klant Zeton BV hebben we dit prachtige paneel mogen ontwikkelen. Dit paneel word het kloppend hart van een pyrolyse fabriek. We gaan altijd uit van uw eisen en wensen wat ervoor zorgt dat we met een oplossing komen die het meest geschikt is voor uw situatie.

Hager verdeelkast

Een van onze gereedschapsleveranciers heeft vlakbij onze vestiging in Rijssen een nieuw pand laten bouwen. PS Nederland mocht hiervoor de Hager verdeelkast bouwen. 

Halyester verdelers

Voor onze klant hebben wij 3 stuks Halyester verdelers samengesteld. Dit concept is al zins ca. 1950 in de markt (Holec) en in Eaton industries B.V. Hengelo (ov) geproduceerd om de gewenste kwaliteit te waarborgen.Op deze manier weten wij voor elke vraag een passende oplossing te maken.