Kimenai

Voor onze klant Kimenai Installatiebeheer BV hebben wij in samenwerking met Hager deze verdeelkasten samengesteld. De verdeelsystemen worden door onze engineers ontworpen en alles in overleg met u als klant. Hierbij kijken we goed naar uw wensen en eisen, zodat we een perfect eindresultaat kunnen leveren.

Lees verder!

Kimenai

Voor onze klant Kimenai Installatiebeheer BV hebben wij meerdere buiten opstellingskasten samengesteld van Hager. Met 8 verschillende uitgangen en 4 verschillende Kwh-meter van Schneider Electric is dit een ideale kast voor verschillende doeleinden. Uiteraard staan kwaliteit en een vergaande service daarbij altijd centraal.

Besturingstechniek

De verdeler is een essentieel onderdeel van een bedrijf en daarom is het maatwerk voor elke klant. Deze Prisma G, wandverdeler van Schneider Electric hebben onze medewerkers samengesteld en gebruik gemaakt van specialistische calculatie- en engineeringssoftware. De verdeler wordt in onze werkplaats geassembleerd vervolgens testen we het systeem volledig volgens de normen en onze eigen…

Lees verder!

Besturingstechniek

Besturingspanelen zijn nodig voor uiteenlopende processen binnen bedrijven, zeker op het gebied van industriële automatisering. Wij bouwen besturings/regel panelen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Dit kan variëren van machinebesturingen, klimaatbeheersingssystemen, procesinstallaties, transportsystemen of drinkwater- en/of afvalwaterinstallaties. Daarbij passen we in alle oplossingen ook hoogwaardige componenten toe. Dat zorgt voor een hoogstaande kwaliteit die u van…

Lees verder!

Zeton

Voor onze klant Zeton BV hebben we dit prachtige paneel mogen ontwikkelen. Dit paneel word het kloppend hart van een pyrolyse fabriek. We gaan altijd uit van uw eisen en wensen wat ervoor zorgt dat we met een oplossing komen die het meest geschikt is voor uw situatie.