BESTURINGSTECHNIEK

PERFECTE CONTROLE MET BESTURINGS-REGEL PANELEN

Besturingspanelen zijn nodig voor uiteenlopende toepassingen binnen bedrijven, zeker op het gebied van industriële automatisering. Regeltechniekpanelen zijn benodigd voor gebouwgebonden installaties (HVAC). Met een goed werkend en slim ontworpen besturings-regel paneel heeft u alles perfect onder controle.

 

BESTURINGS-REGEL PANELEN VAN PS NEDERLAND

Wij bouwen besturings-regel panelen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Dit kan variëren van machinebesturingen, klimaatbeheersingssystemen, procesinstallaties, transportsystemen of drinkwater- en afvalwaterinstallaties. Daarbij passen we in alle systemen ook hoogwaardige componenten toe. Dat zorgt voor een hoogstaande kwaliteit die u van een bedrijf als PS Nederland mag verwachten.

 

IN EIGEN HUIS

Alle systemen die we op het gebied van besturings-regel panelen ontwikkelen, worden in eigen huis ontworpen. Het kan ook zijn dat u een eigen systeem of besturings-regel paneel heeft ontwikkeld. U levert dan bij ons de schema’s aan zodat wij voor de verdere vervaardiging kunnen zorg dragen. We gaan altijd uit van uw eisen en wensen wat ervoor zorgt dat we met een oplossing komen die het meest geschikt is voor uw situatie.

 

KEURING

Als de besturings-regel panelen of systemen gereed zijn, zal een van onze test engineers ze onderwerpen aan strenge keuringen o.a. NEN1010 en NEN-EN-IEC 61439. Elk systeem krijgt een keuringscertificaat. Alleen op die manier kan de kwaliteit van de geleverde systemen gewaarborgd blijven.

Wilt u meer weten over onze expertise op het gebied van besturingspanelen? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.

Hardware engineering

Hardware engineering

Voor het ontwikkelen van besturingspanelen is hardware engineering nodig. PS Nederland weet dat als geen ander en beschikt over veel ervaring op dit gebied. Zeker in combinatie met software engineering. Op deze manier kunnen we tot de beste oplossingen komen voor uw project. We zijn dan in staat om het besturings-regel paneel tot in detail te ontwerpen. Door onze ervaring met verschillende fabrikanten weten keer op keer een goed werkende samenhang tussen hardware en software te creëren. Uw wensen vormen natuurlijk ons uitgangspunt voor het ontwikkelen van de benodigde hardware. We gaan vooraf samen met u om tafel om alle mogelijkheden voor uw project te bespreken.

In eigen huis

Alle systemen die we bij PS Nederland bouwen, worden in eigen huis ontworpen. We beschikken over deskundig personeel met een jarenlange ervaring. Denk daarbij aan onder andere machinebesturingen, maar ook aan laagspannings- en procesinstallaties. We gebruiken o.a. gebruik van Eplan en Autocat om de tekeningen uit te werken. Nadat de systemen zijn geïnstalleerd en in bedrijf genomen, worden ook de tekeningen as-built vervaardigd.

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van hardware engineering? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.

Software engineering

Software engineering

Waar hardware engineering voor een solide basis zorgt, is software engineering voornamelijk gericht op een efficiënte besturing van uw productieprocessen. Van belang hierbij is dat de besturingssystemen en automatiseringsprocessen vakkundig worden ontworpen en geïmplementeerd. Daar hoeft u zich bij PS Nederland geen zorgen over te maken want al sinds het ontstaan van ons bedrijf treden we op als system integrator van onder andere Siemens besturingen. We werken daarbij nauw samen met onze klanten en ontwerpen en schrijven de besturingssoftware op maat. Het maakt niet uit of dat nu voor een machine of een compleet proces is. U kunt bij ons onder andere terecht voor Scada-systemen, HMI, ethernet en remote I/O. Is de programmering gereed? Dan worden de systemen door ons ook wereldwijd in bedrijf gesteld.

 

Op basis van uw wensen

Voordat we aan de slag gaan, bespreken we eerst met u wat uw wensen zijn. We maken een situatieschets waarna onze software engineers de software gaan ontwikkelen die helemaal past binnen uw processen en organisatie. Onze medewerkers beschikken over een jarenlange ervaring op dit gebied. Bovendien zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken zodat hun expertise alleen maar groter wordt. Op die manier kunnen we keer op keer de beste oplossing voor onze klanten realiseren.

Wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van software engineering? Heeft u een specifiek project waar u ons voor wilt inschakelen? Neem dan contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.